top of page

Nieuw; Vitaliteitsprogramma

In 7 weken naar een fit en vitaal leven!


𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄! Na twee jaar voelde ik dat het tijd was om m’n opleiding lifestylecoach meer aandacht te gaan geven. Daaruit is er een 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄 coachingstraject geboren: 𝗩𝗶𝘁𝗮𝗹𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁𝘀𝗽𝗿𝗼𝗴𝗮𝗺𝗺𝗮 𝘃𝗼𝗼𝗿 7 𝘄𝗲𝗸𝗲𝗻!

Tot 1 juli 2021 bied ik dit programma aan voor 250,- 𝗶𝗽𝘃 399,-

𝗘𝗲𝗻 𝗜𝗻𝘁𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝘁𝗶𝗲𝗸𝗼𝗿𝘁𝗶𝗻𝗴 van 149,-

Wat houdt het in? Ik geef je heel graag meer info 👇

We eten ongezonder, bewegen minder en slapen stukken slechter dan onze voorouders. En we hebben veel meer chronische stress. Daar kan ons lichaam helaas niet mee omgaan. Dit is één van de oorzaken bij het ontstaan van oa diabetes type 2, overgewicht, kanker en hart- en vaatziekten. Maar ook van allerlei andere gezondheidsklachten zoals bv; een opgeblazen buik, vermoeidheid, weinig energie, depressies, lusteloosheid, darmklachten en huidproblemen!

De oplossing? Anders leven. Positieve leefstijl verandering! Dit is één van de redenen waarom ik dit traject heb ontwikkeld. In 7 weken gaan wij op zoek naar jouw ideale positieve leefstijlverandering. We gaan aandacht besteden aan:


✔︎ Voeding

✔︎ Ontspanning/ stress-management

✔︎ Zingeving

✔︎ Verbinding

✔︎ Beweging

✔︎ Slaap

Het kennismakingsgesprek is telefonisch daarna spreken we wekelijks af. Tijdens onze afspraken coach ik jou naar jouw ideale gezonde leefstijl met aandacht voor de 6 pijlers die je hierboven hebt gelezen. De focus ligt op vitaal, fit, gelukkig en gezond zijn/ worden!

Voelt dit als een 𝗝𝗔? Neem dan contact met mij op via één van deze wegen:

☎️ 06-23909936

👩‍💻 info@healthstudiojulia.nl

🌐 www.healthstudiojulia.nl





bottom of page