top of page

Nieuw; Vitaliteitsprogramma

In 7 weken naar een fit en vitaal leven!


๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„! Na twee jaar voelde ik dat het tijd was om mโ€™n opleiding lifestylecoach meer aandacht te gaan geven. Daaruit is er een ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„ coachingstraject geboren: ๐—ฉ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ด๐—ฎ๐—บ๐—บ๐—ฎ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ 7 ๐˜„๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป!

Tot 1 juli 2021 bied ik dit programma aan voor 250,- ๐—ถ๐—ฝ๐˜ƒ 399,-

๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—œ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด van 149,-

Wat houdt het in? Ik geef je heel graag meer info ๐Ÿ‘‡

We eten ongezonder, bewegen minder en slapen stukken slechter dan onze voorouders. En we hebben veel meer chronische stress. Daar kan ons lichaam helaas niet mee omgaan. Dit is รฉรฉn van de oorzaken bij het ontstaan van oa diabetes type 2, overgewicht, kanker en hart- en vaatziekten. Maar ook van allerlei andere gezondheidsklachten zoals bv; een opgeblazen buik, vermoeidheid, weinig energie, depressies, lusteloosheid, darmklachten en huidproblemen!

De oplossing? Anders leven. Positieve leefstijl verandering! Dit is รฉรฉn van de redenen waarom ik dit traject heb ontwikkeld. In 7 weken gaan wij op zoek naar jouw ideale positieve leefstijlverandering. We gaan aandacht besteden aan:


โœ”๏ธŽ Voeding

โœ”๏ธŽ Ontspanning/ stress-management

โœ”๏ธŽ Zingeving

โœ”๏ธŽ Verbinding

โœ”๏ธŽ Beweging

โœ”๏ธŽ Slaap

Het kennismakingsgesprek is telefonisch daarna spreken we wekelijks af. Tijdens onze afspraken coach ik jou naar jouw ideale gezonde leefstijl met aandacht voor de 6 pijlers die je hierboven hebt gelezen. De focus ligt op vitaal, fit, gelukkig en gezond zijn/ worden!

Voelt dit als een ๐—๐—”? Neem dan contact met mij op via รฉรฉn van deze wegen:

โ˜Ž๏ธ 06-23909936

๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ป info@healthstudiojulia.nl

๐ŸŒ www.healthstudiojulia.nl

Comments


bottom of page