top of page

Gezonde begeleiding tijdens Corona

Oohhh wat heerlijk he dit lenteweer. Daar zijn we wel aan toe. Althans ik wel... haha!

Heb jij ook niet dat dit weer je stimuleert om meer te gaan sporten en gezonder te gaan eten? Mij in ieder geval wel. Ondanks de situatie waar we ons nu in bevinden. Want wat een impact is dit op ons leven!

Ik hoor verschillende berichten van mensen om mij heen. De één gaat nu juist meer eten en drinken en de ander ziet dit als een mooie kans om na te denken over zijn/ haar leefstijl en maakt daar de tijd voor om mee aan de slag te gaan. Bij welke hoor jij? 😇

Ook in deze tijd kan ik je helpen. Op afstand kan ik je begeleiden naar een gezondere leefstijl en met je meedenken. Samen gaan we dan op zoek naar iets wat bij jou past!


Mijn 8-weekse begeleidingsplan bied ik in deze periode *100,- goedkoper aan. De eerste paar weken hebben we dan online contact via FaceTime of Zoom en daarna gaan we verder met afspraken op kantoor. Je boekje met de weekmenu's en verdere info kom ik thuis bij je brengen zodat je zelf de deur niet uit hoeft. En uiteraard ben ik dagelijks beschikbaar via app om antwoord te geven op jouw vragen.


*BWJE Basis Pakket van 379,- voor 279,- (geldig t/m 30 april)


En dan heb ik nog een super tof nieuwtje... Ik heb een E-book gemaakt!

'In 4 weken Fit met Julia' De basis voor een gezonde leefstijl. Echt zo trots 🙂

Dit boek is een perfecte start naar een gezond en fit leven. Een leefstijl om vol te houden!

4 weken inspiratie voor €9,95!Wat houdt het in?

✔︎ leeftips voor een nieuwe, gezonde leefstijl

✔︎ 4 weekmenu’s

✔︎ een tussendoortjeslijst

✔︎ een handige voorraadlijst

✔︎ heerlijke, gezonde recepten

Bestel hem nu en na betaling kun je gelijk aan de slag! 💚

Bestellen kan via de shop op deze website. Of mail naar julia@beleefwatjeeet.nl of app/ bel me uiteraard!


Blijf gezond en hopelijk tot snel!


Comments


bottom of page