top of page

Nieuw! Reset je lijf met yoga en gezonde voeding!

๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„! ๐—ฅ๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฌ๐—ผ๐—ด๐—ฎ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฉ๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด...! ๐Ÿฅฆ๐Ÿง˜๐Ÿผโ€โ™€๏ธ

4 ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ โ‚ฌ159,-

Reset je lichaam met 2x per week yoga en gezonde voeding. Ben jij klaar om aan je gezondheid te gaan werken? In deze 4 weken maak je een super mooie reset voor je eetpatroon, mind en je lichaam!

๐˜ž๐˜ข๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ?

In de studio kun je รฉรฉn maand 2x per week een yogales volgen naar keuze. Voor aanvang van de 4 weken plannen we een afspraak in waarbij ik je een voedingsadvies geef op maat. Naar aanleiding van je eetpatroon nu en dus afgestemd op jouw behoeftes en jouw leven.

๐˜Œ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜จ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ?

Verder krijg je van mij een voedingsplan. Hier zit in: 4 weekmenuโ€™s, tips voor een gezonde leefstijl, boodschappenlijst, variatielijst en een doelenplan. Uiteraard ben ik in die 4 weken jouw persoonlijke coach en ben ik altijd bereikbaar voor vragen.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐—ผ๐˜‚ ๐—ผ๐—ฝ?

โœ”๏ธŽ Een reset van je lichaam en geest

โœ”๏ธŽ Een gezonde start naar een gezonde leefstijl

โœ”๏ธŽ Meer energie

โœ”๏ธŽ Een soepeler lichaam en geest

โœ”๏ธŽ Bewustwording

โœ”๏ธŽ Slanker lichaam

โœ”๏ธŽ Versterken van je immuunsysteem. Enzovoort enzovoort ๐Ÿ˜‰


๐—ฉ๐—ผ๐—ฒ๐—น๐˜ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐—ผ๐˜‚ ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—๐—” ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐˜„๐—ถ๐—น ๐—ถ๐—ธ?!

Meld je dan nu aan* en start jouw nazomer met een reset voor je lichaam en geest ๐Ÿ™Of stuur een mail naar info@healthstudiojulia.nl


*je kunt starten wanneer jij wilt!
Comments


bottom of page