top of page

Waarom een EMB bloedtest?

Met één simpel vingerprikje een duidelijke kijk op je gezondheid!


Ik was altijd al enthousiast over de EMB bloedtest maar na mijn opleidingsdag nog veel meer. Want wat sluit dit geweldig mooi aan bij mijn adviezen die ik geef als therapeut. Dit kan dan net het puzzelstukje zijn die we nodig hebben om alles kloppend te krijgen.

Maar waarom nou een EMB test en wat houdt het precies in? Ik zal het je uitleggen...


Met één simpel vingerprikje krijg je meer inzicht in je gezondheid!


Het doel van een EMB test is inzicht te krijgen welke mogelijke voedingstekorten, intoleranties, energetische verstoringen en belastingen een oorzaak zouden kunnen zijn van de klachten die je ervaart. Maar een EMB test kan ook heel goed als gezondheidscheck gedaan worden, om te zien hoe je ervoor staat.


Deze holistische benadering van een bloedonderzoek kan energetische belastingen aantonen. Je kan hiermee heel veel informatie krijgen waarmee ik een advies op maat kan maken. Zo geeft een EMB test inzicht in:

  • Vitaminen- en mineralentekorten

  • Darm- en leververstoring

  • Vrije radicalen en toxicitiet

  • Virale en bacteriële belasting

  • Pancreasinsuffiëntie

  • Hormoonbalans

  • Voedingsintoleranties

Klinkt dat niet super? Door een simpel prikje in je vinger krijg je meer duidelijkheid over je gezondheid/ klachten. Hieruit volgt een uitgebreide uitleg en een passend (suppletie) advies van mij. Zodat je hiermee bewuster leert kijken naar je voedingspatroon en leefstijl!

De bloedtest bestaat uit 2 afspraken. De eerste afspraak is een uitgebreide intake en dan neem ik ook het bloed af. 3 weken later volgt de tweede afspraak met de uitslag. Op deze afspraak bespreek ik de uitslag met je en geef ik je een passend advies. Na 6 weken hebben we nog een korte belafspraak om te kijken hoe je ervoor staat en hoe je verder kunt gaan!


Nieuwsgierig geworden? Neem gerust eens contact met mij op!


Comments


bottom of page