top of page
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Youtube Icoon

Welkom!

Welkom op de website van Healthstudio Julia! 

Over mij Julia Vergeer

Over mij
Yoga-Menufoto.png

Mijn Verhaal

Mijn grote droom was om voeding, coaching en yoga in één studio aan te kunnen bieden. En dat is gelukt, Healthstudio Julia is geboren en ik ben er mega trots op!  ​

Ik wil je heel graag vertellen waar mijn missie vandaan komt. Welke drijfveer heeft mij ertoe gebracht om te worden wie/ wat ik nu ben?  

Zo'n 9 jaar geleden woog ik ongeveer 15 kilo meer dan nu. Mijn kids waren nog klein. Ik voelde me vaak moe en lusteloos. Maar dacht dat dat door de kleintjes kwam. Ook raakte ik die vervelende zwangerschapkilo's maar niet kwijt. Ondanks dat ik toch heel gezond at... Dacht ik! Achteraf zie ik nu in dat ik veel suikers at. Weinig vet en calorieën, maar heel veel verborgen suikers. En weinig echte voeding voor mijn lijf! 

Ik besloot toen om m'n leven radicaal om te gooien. Door te letten op wat ik at en welke combinaties ben ik veel bewuster en gezonder gaan leven. In die tijd ben ik de opleiding gewichtsconsulente gaan volgen. En het lukte mij; ik viel 15 kilo af, ging meer sporten en heb mij nog nooit zo goed gevoeld. 

En nu?

Inmiddels ben ik 8 jaar verder en nog steeds stabiel wat betreft m'n gewicht. Later heb ik de opleidingen gevolgd tot orthomoleculaire voedingsdeskundige, yogadocent en lifestylecoach. Om zo mijn kennis te verbreden en het plaatje voor mij compleet te maken. Gezond eten, bewegen, yoga en ontspanning is een manier van leven voor mij geworden. 

 

Omdat ik zelf de ervaring heb wat een gezonde leefstijl voor je lijf en je leven kan doen wilde ik dit zo graag met andere delen. Door middel van coaching, yoga en gezonde voeding. Geen strenge diëten, maar een verandering van je leefstijl. Een mooie holistische aanpak, dat is waar ik voor sta!

Kom gerust ‘n keer langs om te kijken of ‘n proefles te volgen! 

 

Namasté

 

Liefs,
Julia 

Julia-077.jpg
BarbaraFotografie-051 copy.jpg
BarbaraFotografie-021 copy.jpg
Julia-058.jpg

Ik ben aangesloten bij de

BGN_Logo_RGB.jpg
Anker 1
bottom of page